Να θυμάσαι πως....
Τίποτε δεν είναι στάνταρ και δεδομένο.
Από όσα βλέπεις,ακούς ή διαβάζεις πάντα να αφήνεις μέσα σου ένα κομμάτι ελεύθερο για τη δική σου γνώμη και τα δικά σου πιστεύω.
Γιατί η ελευθερία της ψυχής και της σκέψης μας είναι το παν.

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Μουσικά Απογεύματα #1

Νέα στήλη...η αγάπη για τη μουσική οδήγησε σε μία έμπνευση της στιγμής...!
Παρέα με τον απογευματινό καφέ λοιπόν,θα περιλαμβάνει ένα αγαπημένο μουσικό άκουσμα και λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη που το συνοδεύει.
Ξεκινάω λοιπόν με τον πολυαγαπημένο μου Θανάση Παπακωνσταντίνου!

Βιογραφία
  Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στον Τύρναβο του Νομού Λάρισας το 1959. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Α.Π.Θ.. Η πρώτη συμμετοχή στη δισκογραφία ήταν με τα τραγούδια Λεγεωνάριος και Μαύρος γάτος στον δίσκο Διαίρεση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου (πρόκειται για απλή συνωνυμία). Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά, και ζεί στη Λάρισα.
  Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου συνεργάζεται με μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς. Στις ηχογραφήσεις, στις παραγωγές και στις συναυλίες του έχουν συμμετάσχει εκτός των άλλων οι Γιάννης Αγγελάκας (φωνή), Σωκράτης Μάλαμας (φωνή), Μάρθα Φριτζήλα (φωνή), Γιώργος Μιχαήλ (φωνή), Γιάννης Χαρούλης (φωνή), Μπάμπης Παπαδόπουλος (κιθάρες), Γιώργος Μπαντούκ Αποστολάκης (κιθάρες, πλήκτρα, φυσαρμόνικα), Αλέξης Αποστολάκης (τύμπανα), Δημήτρης Μπασλάμ (κοντραμπάσσο), Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, λαούτο, τζουράς), Φώτης Σιώτας (φωνή, βιολί, πλήκτρα), Παντελής Στόϊκος (τρομπέτα, καβάλ), Φλώρος Φλωρίδης (πνευστά), Κώστας Παρίσης (κιθάρες), Τάσος Μισυρλής (τσέλο), Μιχάλης Χανιώτης (μπουζούκι) , Florian Micuta (πλήκτρα)

Δισκογραφία
Αγία Νοσταλγία-1992
Στην Ανδρομέδα και στη γη-1995
Της αγάπης γερακάρης-1996
Λάφυρα-1998
Βραχνός προφήτης-2000
Αγρύπνια-2002
Τα ζωντανά-2004
Οι πρώτες ηχογραφήσεις-2005
Η βροχή από κάτω-2006
Διάφανος-2006
Ο Σαμάνος-2008
Ο ελάχιστος εαυτός-2011

Επειδή μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω μόνο ένα τραγούδι από Θανάση...προτίμησα να ανεβάσω ένα αφιέρωμα,αρκετά χρόνια πριν το οποίο ανακάλυψα σήμερα...
εύχομαι να το απολαύσετε!



τις πληροφορίες τις βρήκα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε ελληνικά :)