Να θυμάσαι πως....
Τίποτε δεν είναι στάνταρ και δεδομένο.
Από όσα βλέπεις,ακούς ή διαβάζεις πάντα να αφήνεις μέσα σου ένα κομμάτι ελεύθερο για τη δική σου γνώμη και τα δικά σου πιστεύω.
Γιατί η ελευθερία της ψυχής και της σκέψης μας είναι το παν.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

περί σιωπής...

Κοίτα μονάχα το 'ησύχασα' να μη σημαίνει 'σάπισα' αλλά 'άνθισα'. 
Αλλιώς να μη σωπαίνεις. 

κιχεμ

Πηγή:https://www.facebook.com/k1xem?fref=ts

3 σχόλια:

  1. Γλυκιά μου Άμυ πόσο όμορφα νιώθω όταν έρχομαι εδώ στον χώρο σου..χωρις περιττολογίες και μισόλογα..εδώ συναντώ ποιότητα μιά ψυχική γαλήνη που μαζί με τα μουσικά σου ακούσματα δεν φεύγεις εύκολα..συνέχισε έτσι..ανεκτίμητη!όσο για το ''περί σιωπής'' έχω να προσθέσω ότι όταν ησυχάζουμε,όταν ηρεμούμε κάνουμε τις πιό σπουδαίες σκέψεις σκέψεις που πολλές φορές ανθίζουν..η άλλη σιωπή αυτή της αδράνειας και του εφησυχασμού σε σαπίζει..σε κάνει μη σκεπτώμενο και πέφτεις στην αδράνεια..εξαιρετικό κορίτσι μου..καλό σου απογευματάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Καίτη τι να πω....!Κάθε φορά που διαβάζω τα σχόλια σου νιώθω να με καταβάλει ένα τρυφερό κύμα ζεστασιάς...!χαίρομαι πολύ που νιώθεις όμορφα μέσα στον μικρό ψυχό-κόσμο μου...για άλλη μια φορά ταπεινά σ' ευχαριστώ ..και για τα γλυκά σου λόγια αλλά και για το ότι ξεδιπλώνεις τόσο όμορφα μέσα από τις σκέψεις σου την ουσία των θεμάτων...
      Την Αγάπη μου...καλό απόγευμα :)

      Διαγραφή
  2. Να είσαι καλά κοριτσάκι μου για τα γλυκά σου λόγια..στα έγραψα γιατί σπάνια ενθουσιάζομαι..είναι ώρες που επιζητώ την ηρεμία και εσύ εδώ μαζί με την ποιότητα ψυχής την προσφέρεις απλόχερα..την αγάπη μου κι από μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφουμε ελληνικά :)